Återigen surt! Tidigare i veckan fick ju Forest stryk av Manchester United i FA-cupen med just 0-1, och detta där en misstänkt offside/obstruktion föregick målet. Att förlora mot serieledarna med endast 0-1 kanske inte ser så farligt ut men sättet det går till på är otroligt surt. På övertid av övertiden, i 99: onde minuten lyckas Darwin Nunez skalla dit segermålet. Naturligtvis slarvigt av Forest att släppa till hörnan, men det efter ett nästan felfritt defensivt jobb hela matchen. Förlusten denna gång berodde mer på den oskärpa som offensiven hade. Tänker mest på Elangas två gyllene tillfällen att näta. Efterspelet blev heller inte vackert. Ett stort misstag gjordes av domare Tierney någon minut innan Livepools mål. Efter en befarad huvudskada på Konaté, där han skallade ihop med egen målvakt, blåste Tierney, helt riktigt av. Dock hade då Nottingham bollen och skulle naturligtvis fått tillbaka den efter det att spelet upptogs. Så blev inte fallet utan Liverpool fick bollen och kunde starta upp det som sen ledde till målet. Såklart ännu surare för alla Forest-fans. Man kan ju såklart argumentera för att Liverpool hade absolut störst posession i matchen, men chansmässigt var det mycket jämt. Sen är domarmisstaget ingen ursäkt för att uppträda så som Felipe och en Forest-ledare gjorde efter matchen. Något som ledde till gult för Felipe (som inte spelade alls denna gång) och rött för ledaren. I övrigt, som sagt en gedigen försvarsinsats där samtliga i backlinjen, Williams, Omobamidele (rackars svårt att uttala..) och Murillo var de bästa i hemmalaget denna gång. Som tidigare nämnt så är det kanske inte matcherna mot topplagen de nödvändigtvis ska vinna men just i detta fall hade det smakat gott med åtminstone en poäng. Sen kan det ju bli så att poängen Liverpool får här blir avgörande för titelracet.