Ok, ett par dagar försenad, men här är den, Boggbloggens månatliga Spotify-lista. Några gamla blandat med en hel del nytt, egna fynd och inspiration från syster- och broderbloggar.


Oktober 2011 - Boggblogg - På Spotify

6 kommentarer:

 1. Kul att se The Rapture i listan! :-)

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det var nåt annat också som föll i smaken, Malin. Blev själv väldigt förtjust i Horrible Crows.

  SvaraRadera
 3. Här var det mycket gottis Boggen, Broken Nose är helt suverän, Blood Orange samt Amanda Mair var helt nya trevliga bekantskaper. Godis e gott

  Mvh Jimmy

  SvaraRadera
 4. Tyckte hela listan var skön. Men jag har väldigt svårt för Jocke Bergs låt dock. Horribile Crows var behaglig. Annars blev jag positivt överraskad av Mattias Alkberg. Jag har egentligen utan någon som helst anledning ratat den utan att ha hört ett enda spår. Men nu vill jag höra hela :-)

  SvaraRadera
 5. Tror jag blev påmind om både "Broken Nose" och "Loneliness is a gun" från en av dina listor Jimmy, så tackar!
  Kul att höra Malin. Tycker nog själv att "Det känns perfekt" är mer kul en bra, The Cars original är bättre men det var ovanligt att höra Jocke sjunga ord som "knasig", vilket jag knappast tror han skulle använda i en Kent-låt.

  SvaraRadera
 6. Haha, ja jag tyckte det samma när jag hörde den första gången i bilen på väg till jobbet. Jocke Berg sjunga "knasig". Men alltid kul när folk överraskar. Visste inte att det var en cover. Lyssnar på originalet nu. Inget för mig den heller, men som du säger, bättre.

  SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]