Så var 40-årsskivan avklarad. Kändes som om den blev lyckad och som om de flesta hade kul. Att någon somnade vid dansgolvet med discokulan på magen och andra tog långa extrapromenader på väg hem eller till taxi tolkar jag också som att man innan detta inträffade hade trivts.
Den Spotifyriggade stereoanläggningen blev nog förvånad över den breda floran av dansanta poplåtar. Trodde inte heller att Tomas Ledin skulle gå att spela på den, tyvärr så funkade det också ; ) Märkligt ändå att de riktigt gamla godingarna alltid går hem.
Ganska skönt dock att Spotify har "Dagny" med Owe Thörnkvist och "Plättlaggen" med Thore Skogman för hur trevliga de än är på en fest så tror jag inte att jag skulle vilja köpa dem. Möjligen Berghagens "En kväll i juni" då, den visade sig vara en riktig floorfiller. Då ska nämnas att flera festdeldagare var yngre än 40 och ingen över 50!

Tack alla som var där!
Jag går fortfarande omkring och småler...

4 kommentarer:

 1. kan säga att jag också var där Ola, rent mentalt iallafall:)

  SvaraRadera
 2. Vi saknade er. Hade ni en bra paddeltur?

  SvaraRadera
 3. saken är den att den faktiskt ändrats, dvs det blir denna helgen som kommer istället. Egentligen så kunde vi kunnat vara närvarande på din fest fysiskt också om vi fått veta det i god tid av paddelarrangörerna:)

  SvaraRadera
 4. Så kan det gå. Det är ju en bit att åka också. Hoppas att ni slipper regn.

  SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]