Lite nytt och några gamla godingar.
Islands, en ny bekantskap för mig låter mycket trevligt. Likaså Decibully som får med två riktigt bra låtar. Två får också de gamla punkpopgotherna i Lords of the New Church. När jag lyssnat på "Open your eyes" var jag bara tvungen att ta med "Russian Roulette" också. Riktigt bra pop som låter betydligt snällare än hur bandet ser ut. Vet att många är allergiska mot den typ av "bredbent" rock Mellencamp står för, men jag gillar verkligen hans nya. Passion Pit har jag nämnt tidigare och deras "Sleepyhead" skulle kunna bli en riktig plåga men jag har inte tröttnat än. Lite av Eskilstuna-mänt(y)aliteten gjorde också att Adiam Dymott fick vara med, plus att det är en ganska bra låt...
Michael Penn har inte gjort direkt helgjutna plattor men "Cupid´s got a brand new gun" kommer från den bästa. Avslutar med en riktig sängkammarlåt så här i valentindagar, Barry Adamsons "Black Amour", vilken faktiskt har vissa likheter med namnen White´s låtar.


2 kommentarer:

  1. Nu har jag lyssnat på Fitzsimmons The Sparrow and the Crow på repeat. Fantastiskt fin platta. Den bästa Sufjan Stevens aldrig gjort, typ. Och den är inte ens poängbedömd av Allmusic. Tror du grävt fram förra årets mest förbisedda guldklimp. Tack för tipset!

    Anders

    SvaraRadera
  2. Har bara själv hunnit lyssna på några låtar med mannen, men det låter onekligen väldigt bra.

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]