Fargo s5


Ok then! Har just avslutat den fantastiskt underhållande femte säsongen av Fargo. Kanske den bästa? Juno Temple, som vi annars känner igen som Keeley i Ted Lasso, briljerar som späd hemmafru med oanade krafter. Jon Hamm är lika bra som uber-ond skurk och som vanligt i Fargo vimlar det av minnesvärda biroller. Den här måste man se!


Fallout


Senast var det serien The Last of Us som gjorde succé genom att omvandla ett tv-spel till en dito serie. Fallout bygger ju också på ett spel och även här handlar det om en parallell framtid efter en katastrof. Påkostat, blodigt men också spännande och humoristiskt. Inte sett denna färdigt än men kommer nog binga så snart jag får tillfälle.


Sugar


Colin Farell som någon sort privatdetektiv som letar upp försvunna personer. Börjar i Tokyo men förflyttas snabbt till LA och där till en invecklad historia med en hel del vändningar. 


Baby Raindeer


Denna verklighetsbaserade brittiska serie om en kvinnlig stalker har visst varit en slumrande succé och man förstår varför. Lysande skådespeleri. Men också stundtals riktigt obehaglig och även väldigt frustrerande. Varför i h-e säger han inte ifrån tidigare!


Vigil


Säsong 2 av denna serie. Där den första utspelade sig till stora delar på en ubåt så befinner vi oss nu i ett fiktivt land österut där en drönarattack utlöser en serie händelse både där och i Skottland där polisparet Amy och Kirsten hör hemma. Suranne Jones och Rose Leslie (för alltid känd som Ygritte) spelar huvudrollerna med den äran. Brittiskt välspelat och mycket sevärd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bottom Ad [Post Page]