Mycket hemmatid nu och det är lätt att fastna vid burken och bingea serie efter serie. Försöker hålla igång med träning och annat också men när van väl sätter sig vill man ju kika på något bra. Vad är då bra? Själv har jag följt de "stora" serierna som Westworld och Peaky Blinders med behållning. Tycker de håller bra trots flera säsonger där risken för upprepning är uppenbar. Nu är ju inte Westworld s3 färdig ännu men den funkar bra än så länge.
Tittade också på den stora snackisen, Tiger King, och fascinerades, som många andra, av idiotin och bubblan dessa människor lever i.
Att norden producerar både bra och annorlunda underhållning är serierna DNA, Vallhalla Murders, Förhöret och Ragnarrök bevis på. 
Har också kikat på brittiska The Stranger, baserad på en Harlan Coben-bok. Riktigt bra. Men det kanske mest underhållande och fascinerade jag sett på sistone är nog naturprogrammet Serengeti som finns på Svt just nu. I ett antal avsnitt får man följa med olika djur-individer och deras öden och äventyr, deras försöka att skaffa mat och försvara sin familj. Otroligt vackert och välgjort och man undrar hur de lyckats filma och klippa ihop allt detta. Långt ifrån något torrt och trist som program av denna typ ibland kan bli och också långt ifrån det liv som kattdjuren lever hos ovan nämnda Tiger King...

Vad ska man titta på framöver då? Funderar på serien Unorthodox, sen såklart nya Better Call Saul, kanske The Plot against America, Zero Zero Zero och definitivt säsong två av After Life, Ricky Gervais fantastiska serie. Har ni inte sett ettan, gör det!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bottom Ad [Post Page]