Borta med sommarvärmen antagligen. Märkligt hur inspirationen till något man verkligen gillar för en tid bara kan försvinna. Att det hela tiden kommer ny bra musik råder det ingen tvekan om, kolla bara PMA:s del 2 i årets bästa låtar. Sen är det ju så att väder, jobb, semester, VM och annat oviktigt hela tiden kommer emellan. Kommer ändå att försöka uppdatera bloggen med ojämna mellanrum och kanske inspirationen dyker upp igen. Har märkt att även bloggkollegorna, som ni hittar i marginalen här, också har dragit ner på  inläggsfrekvensen och det råder någon sorts semesterstängning. The Ice Rage har till och med aviserat en time-out, tråkigt nog. Dock kan man läsa inlägg/artiklar av Ice-Rage-Ola på Radar Magazine och förhoppningsvis hittar han också blogg-inspirationen igen. Sen är det naturligtvis också så att man hela tiden vill ha synpunkter, kommentarer (helst positiva), på sina inlägg för att ytterligare inspireras. Har själv inte heller varit särskilt frekvent i mitt kommenterande av andras bloggar och då får man nog inte räkna med "tillbaka-kommentarer".
Om någon av mina få läsare skulle ha missat det så ser jag just nu fram mot den kommande Way Out West-helgen i augusti. Hoppas också kunna se spelningen med Kent i Eskilstuna, vilka alltid brukar vara exceptionellt bra. Funderar också på nostalgi-turnén med Alphaville, Jakob Hellman, Reeperbahn, Lustans Lakejer, Ultravox och (hu!) Howard Jones mfl i "Forever Young"som också besöker hemstaden. Undrar just om det kommer att bli bra eller bara just nostalgi? Spännande dock att se hur Hellman klarar den långa frånvaron.
Det var också länge sedan det fanns någon mixpod här på sidan så därför får ni en med de, förmodligen, mest spelade låtarna hos mig i sommar här nedan.6 kommentarer:

 1. Ja det är lustigt hur det är. Min 2010-lista är flera mil lång! Idéer till inlägg finns...men inspirationen att sätta sig ner är som bortblåst. Skjuter på det hela tiden och vips har det gått på tok för många dagar (i värsta fall veckor). Det är väl som du säger, sommarvärmen, VM och jobb. Men vi är nog alla tillbaka i högform snart igen. Vi ska väl ha lite "semester" vi med antagligen :-)

  WOW ser som sagt paradisiskt bra ut. Dessvärre missar jag det även iår. Men blickar fram mot Arvika nästa helg. Inte i närheten av WOW men med sina gobitar!

  Fortsatt trevlig sommar Boggen!

  SvaraRadera
 2. Blir ett hästjobb att summera året, men det är väl just för att det är ett intresse och ett mycket roligt och givande sådant som man förvånas över att inspirationen försvinner. Arvika blir nog också en höjdare Malin. Hoppas du får kul och sedan lämnar en inspirerad rapport ; )

  SvaraRadera
 3. Samma här Boggen och Malin, luften och orden tog plötsligt slut, men det blir så ibland, den andra verkligheten tar över och det blir förvånansvärt svårt att hitta tillbaks till tråden. Vi kommer igen var så säkra, när mörkret fallar runt stugorna så finns vi klara att ta hand om dom undrande.

  Way Out West blir som vanligt en riktig Stay Out Fest Boggen, får försöka att dra några kalla tillsammans under dagarna, vi lär enligt tradition börja redan på torsdagen

  SvaraRadera
 4. Självklart måste vi ses och ta några kalla Jimmy. Jag och mina vänner från Kalmar kommer dock inte ner förrän på fredagen. Jag hoppas verkligen inte att de bästa klubbspelningarna är på torsdagen bara...

  SvaraRadera
 5. Verkar som Tallest Man On Earth kommer spela på torsdagskvällen tyvärr, detta efter lite forumläsande på WOW:s hemsida. Kommer hursomhelst bli en helg att se fram emot. Kent i hemstaden är speciellt det kommer man inte ifrån, dock så skall jag för egen del avnjuta Etunapojkarnas konsert i den kungliga huvudstaden.

  Vi hörs

  SvaraRadera
 6. Ajdå! Kanske ska ta en natt till? Stockholmsspelningen blir nog inte illa det heller. Var det på Långholmen de skulle spela?
  Vi hörs!

  SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]