Skivgrisen tipsade nyss om Peter Lindström och hans kommande "Petrel Petering". Jag gillade det jag hörde och kommenterade inlägget och vips! En dag senare fick jag ett mail från Peter och hela hans debutplatta! Sånt gillar jag verkligen! Lyssna på plattan på Peters MySpace och håll utkik efter releasen. Det är vacker singersongwriter-musik av högsta klass.

6 kommentarer:

  1. Liten värld. Det första som slog mig var att jag kände igen Peter när jag såg bilden, och även namnet. Sen kikade jag på Myspacen och såg Kronoberg. Då kom jag på att vi under en kort period förra våren var engagerade i samma förening här i Växjö. Bara träffat honom en gång men det hann bli en del musiksnack då, och han nämnde något om att spela in en skiva. Kul att det blivit av, och det låter ju onekligen väldigt bra!

    SvaraRadera
  2. Är det smicker som gör att du tycker detta är bra Ola?:), låter hyfsat men mina öron jublar inte.

    SvaraRadera
  3. What a Wonderful World, ibland krymper klotet verkligen, skall bli jäkligt intressant att följa Peters framfart

    Jimmý

    SvaraRadera
  4. Malin: Sannerligen en lite värld! Då får väl du också pusha lite för honom!
    Andreas: Smaken är som baken. Jag minns att jag vid första genomlyssningen av Red House Painters inte var särskilt imponerad. Nu just den plattan (rollercoaster-plattan) en klassiker. Ge det en chans till.
    ...och förresten var det jag som började smickra ; )
    Jimmy: Onekligen, tack igen för tipset!

    SvaraRadera
  5. Visst är det så att vissa artister växer till slut ut som favoriter, tänker med andra ord inte vara definitiv i mitt tyckande om Peter:)

    SvaraRadera
  6. Bra Andreas! Tänk att vara den som dissar en blivande storstjärna. Man vet aldrig...

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]