Måste bara tipsa om "The Woodstock generation" om ni inte redan har hittat den på Spotify. När jag skulle länka till Zager & Evans i förra inlägget började jag spela på denna och det är ju nästan bara guldkorn, många välkända och flitigt spelade visserligen men ändå. 100 bra låtar till!

8 kommentarer:

  1. Ser ett tält framför mig, där "huvudpersonen" är en halvmeter lång indianpipa:) Hippiemusiken är helt fantastisk bra!

    SvaraRadera
  2. SÃ¥ sant som det var sagt! Peace brother!

    SvaraRadera
  3. Här finns mycket att gotta sig i. Som självutnämd masterhippie bland skivgrisarna kan jag bara hålla med om att det gjordes mycket bra musik de sista åren på 60-talet.
    Tune in, Turn on, Drop Out!!!

    SvaraRadera
  4. Ibland får man känslan, ju förr desto bättre!
    Men när man hittar all bra musik som görs idag så tänker man snabbt om. Dock är 60-talsbanden stora förebilder och inspirationskällor till alla de nya.

    SvaraRadera
  5. Ja det är inte alltid bättre förr. Jag pratade med min far om detta senast idag, där han menade att visst var det fantastiskt att se Zappa, Hendrix, Cream Zeppelin m.m. men att konserten med Gov't Mule för drygt en vecka sedan var kanske det bästa han sett. Så dagens musik är fantastisk.

    SvaraRadera
  6. Schysst att gå med farsan på konsert! Dessutom en som sett dessa band!

    SvaraRadera
  7. Mumford & Sons skiva är riktigt, riktigt bra. Har inte hunnit lyssna in mig förens nu. Ville bara säga det, så tack för ännu ett tips:)

    SvaraRadera
  8. Mumford & Sons är en riktig smygare som fler och fler upptäcker. Den kommer säkert med på många årsbästa-listor.

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]