...blir ju dagens låt "Töntarna" med Kent. Inget nytt, inget revolutionerande utan en ny Kent-låt helt enkelt. Lite mer synthblipp den här gången.

7 kommentarer:

  1. Som du säger: "/.../en ny Kent-låt helt enkelt." jag gav upp dem efter Hagnesta Hill. Men soft att de slänger sig med lite mer synthblipp!

    SvaraRadera
  2. Kent fortsätter med sina syntslingor, inte mig emot alls, låter spännande Boggen

    SvaraRadera
  3. Malin: Är nästan född och uppvuxen med Kent-musik och har sett och följt dem sedan första plattan (och förmodligen innan, men det var inget jag lagt på minnet....)Har alltid gillat musiken och kommer förmodligen alltid att göra det, trots att det låter ganska lika från platta till platta.
    Jimmy: Kanske inte deras bästa men förmodligen tillräckligt bra för att folk snart går och nynnar "Häng dom högt" ; )

    SvaraRadera
  4. Bra musik har dem alltid gjort, hade en rätt stark Kent-period under högstadiet-gymnasiet. Problemet för mig är bara att de blivit så fruktansvärt sönderspelade från alla håll och kanter senaste åren. Men oavsett hur mycket andra spelar sönder dem åt en så vet man att de alltid knockar en live. Tror det var förra sommaren de lirade på Arvika, helt sjukt bra!

    SvaraRadera
  5. Det kan jag hålla med om Malin. Är alltid så när ett favoritband blir lite för stora.

    SvaraRadera
  6. Såg Kent samma år dom slog igenom på en otroligt stökig festival på Chalmers tillsammans med dom andra grisarna. Om det var festivalen eller grisarna som var stökiga har vi försökt bena ut sedan dess. I alla fall gjorde Kent en genomsvettig spelning till massornas förtjusning och så har det varit sedan dess. Numera är det två bra saker med musikanknytning som kommer från Tuna (tre om man räknar de la Cour i olika konstellationer)

    SvaraRadera
  7. TP: Måste säga att de var lite roligare och lite mer "egna" när de spelade "Blåjeans" och "Frank" och de låtarna, och kanske lite mer stökiga.
    Om Kent är den ena bra, DeLaCour den andra, vad är då den tredje? (Undrar han och hoppas ; ))

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]