Regn regn slår emot fönstret.
Blickar ut över vår lilla grusväg som nu mer liknar en kanal i Venedig. Dräneringen av nämnda väg är minst sagt bristfällig och nu har vi väntat i snart ett år på kommungubbarna som ska komma och fixa detta. Dock är bassängen som bildats till glädje för barnen på gatan som kan utföra allsköns vattenlekar direkt utanför dörren. Lite jobbigt ändå att behöva ha flytväst när man ska hämta tidningen på morgonen...
En vecka kvar till semestern, då måste det ha ordnat upp sig. Lider (lite grann) med er som redan börjat ledigheten. Som en liten tröst får ni en spotifyspellista med en hel del smått och gott.6 kommentarer:

 1. Ännu en formidabel lista, Boggen!
  Skönt att se att en gammal favorit får plats. Big Country tre första plattor spelades flitigt i mitten på 80-talet. Dom två första står i särklass men även den tredje hade sina glädjeämnen bl.a. då "The teacher".
  Ett tangenttryck bort hitta jag en förtjusande version av "Zimbo" med självaste Ian McCullogh gästande. Nice!

  SvaraRadera
 2. Tackar! Letade efter något annat när Big Country dök upp som en glad nostalgikick. Fantastisk vad man kan hitta med digital teknik. Har du någon länk till nämnda version av "Zimbo"?

  SvaraRadera
 3. Ursäkta min krystade och otillräckliga kommentar. Zimbo är Echo & the Bunnymens "All my colours" som Nouvelle Vague gjort en version på på sin senaste skiva som via din spellista var en tangenttryckning bort. Om jag inte hör alldeles galet så tycker jag känna igen Ian's karakäristiskt svajiga stämma i låten. Anledningen till att jag och de andra grisarna alltid pratar om Zimbo är att vi alltid spelade den liveversion som ligger på baksidan av 12'an "The Cutter". Där medverkar även Royal Burundi Drummers som ger låten ytterligare en dimension.
  Big Country var fantastiska med sina säckpipegitarrer. Snacka om att förvalta sitt arv. Respekt!

  SvaraRadera
 4. Ok, tack för förklaringen. Som flera andra bra band fick ju sagan om Big Country ett sorgligt slut...

  SvaraRadera
 5. Mycket fin spellista. Man tackar!

  SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]