Delar av menyn på Made in China, Gbg |
Matinläggen duggar inte så tätt här. Tanken från början var att både recept, bilder och restaurangbesök skulle dokumenteras och eventuellt recenseras här. Kanske blir det bättring framöver men kan kanske börja med lite matminnen från en tid tillbaka genom lite bilder. Här är det högt och lågt, hemlagat, "bortlagat", restauranger, goda drycker, vardagsmat och festmat. Gemensamt är att jag själv har tagit del av den upplevelsen som maten faktiskt är.
En iskall i sommarvärmen |
Whiskyprovning |
Oonin går varm |
Lyxfrulle |
Aldrig fel med en aperol |
Halstrad tonfisk på Brasserie Astoria |
Smarrig Riesling |
Buffé |
Brisket sandwich på Foodtruck-SM |
En lunchpasta i Gbg med en iskall till |
Pasta tagliata |
En tolvåring med utgången butelj |
Tilltugg och smarrigt bubbel på Åland |
Halstrad tonfisk är gott |
Diverse på Mojo Örebro |
Oonin har jobbat hårt |
Firande på Järnbergska i Eskilstuna |
Lite av varje på Klang i Västerås |
Det här var nog gott eftersom jag plåtade, men vet inte vad det är |
Lite vardagskäk, kyckling, bönor, majs o ris |
Arbogavirre. Inte så tokig |
En rökig skotte |
Bibimbap går alltid hem |
Plockknytisbuffé |
Pilgrimmisar |
Smarrig dolce |
Bubbel, vitt och rött |
Laxtartar |
Nattmacka |
Inte bara en chilada |
Tagliata igen, men med parmesampotatis |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar