Who is Erin Carter

Evin Ahmad var riktigt bra i svenska Snabba Cash-spinoffen. Nu får hon säkerligen sitt internationella genombrott med denna actionstinna serie. Riktigt bra och det känns också som en andra säsong väntar. Kul också att se den annars präktiga Shetland-polisen Jimmy Perez (Douglas Henshall) få spela en riktig gangster.

The Mayor of Kingstown

Våldsam och dyster serie med Jeremy Renner i huvudrollen som någon sorts fredsmäklare/vågmästare mellan kriminella, polis och fångar i stadens fängelse. Ett minst sagt stressigt, blodigt och nedbrytande åtagande. Renner är perfekt i rollen. Hoppas bara att 3:e säsongen inte tar för lång tid på sig efter Renners olycka och den strejk som pågår. Taylor Sheridan och Hugh Dillon som båda är inblandade i Yellowstone-serierna har skrivit denna. Dillon medverkar också själv som snuten Ian.

1923

Kanske den bästa av Yellowstone-serierna, huvudserien själv inkluderad. Utspelar sig både i de tidigare kända Montana-områden som huvudserien och 1883 och i Afrika. Skådisar som Harrison Ford och Helen Mirren och förmodligen ett stort genombrott för Brandon Sklenar som Spencer Dutton. Blir spännande att se vad nästa prequel radar upp för skådisuppställning och häftig handling

Lincoln Lawyer

En serie som är hyfsat trogen Michael Connellys böcker om advokaten Mickey Haller. Denna är dock betydligt "snällare och glättigare" än serien Bosch, men ändå sevärd och underhållande.


Taelgia

Ytterligare en bra svensk serie som ligger någonstans mellan Tunna blå linjen och Snabba Cash och, ibland, otäckt nära den verklighet som Sverige befinner sig i 2023. Kriminella och vanliga och i många fall trasiga ungdomar i Södertälje. Efter några avsnitt står det klart att detta kommer att bli genombrottet för flertalet unga skådisar'.

Ser också fram emot att få hugga in på Top Boy säsong 3 och senare nya True Detective när den släpps. En ny säsong av The Morning Show finns också ute och väntar på mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bottom Ad [Post Page]