Kan väl inte säga att de känns riktigt lika spännande som när de körde "Orange Crush" på lilla Göta Lejon för en evighet sedan. En gång (och rätt länge) var de dock överst på min lista. De gör visserligen fortfarande hyfsade skivor med en och annan pärla, men som alla andra stora band jämför man med forna stordåd. En ny låt från kommande plattan finns dock att hämta i utbyte mot en mailadress på länken nedan Likt förra plattan verkar Stipey och grabbarna rocka till det lite mer.

R.E.M - Discoverer

2 kommentarer:

  1. Orange Crush på Göta Lejon låter inte illa! Pallade inte skicka min mejl i utbyte mot låten, men jag misstänker att det låter som deras senaste grejer - d v s helt okej men inget som man höjer på ögonbrynen åt. Kan istället rekommendera deras cover på Lennons #9 Dream, utgiven på en hyllningsplatta från 2007 och det bästa jag hört från gruppen sedan den oemotståndliga Imitation of Life.

    SvaraRadera
  2. Göta Lejon-konserten är ett äss i rockärmen när det ska snackas konsertminnen. Som coverband skulle de kunna göra en förmögenhet ; ) För nyfikna så finns #9 dream här: http://open.spotify.com/track/0cSiSX7LnvcQ9U4b3HAu0G

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]