Får man bjuda på en liten spellista? Här kommer en med det som har fastnat den senaste tiden.
Killers-mannen, Brandon Flowers, vars soloutflykt har sågats rätt rejält i vissa medier, tycker jag är helt ok. Lite "lättviktig" men han sjunger otroligt bra.
Mr Binghams raspiga röst sitter som en smäck i "Hallelujah".
"Råkade" se ett avsnitt av idol och såg killen som, med den äran ska sägas, gjorde Everlasts "Black Jesus" och blev då tvungen att ta fram den plattan. Ett album som håller förvånansvärt bra.
Gamla favoriter som Hellström, Plant (Monkey! Wow!) Thompson och Interpol samsas med nykomlingar som Redtrack med sin (ibland) Arctic Monkeys-liknande rock, Anais Mitchell och Dylan LeBlanc
Max tipsade också om en gammal, för mig okänd, lirare, Johnny Guitar Watson. Tack för det! Förmodligen en stor lucka i min musikhistoria där.
Robyn tillhör inte den genre som jag lyssnar på mest men det går inte att komma ifrån att det är riktigt bra!
Griffin House var jag ju tvungen att ta med.
Plan B:s retrosoul med rapinslag låter riktigt trevlig i mina öron och hela "The Defamation of Strickland Banks" är en höjdare.
Sedan återkommer jag ständigt till Dark Night of the Soul-plattan som ständigt växer.
Johnossis serietidnings-utflykter är också för bra för att inte nämnas, liksom deras musik.
Vet inte riktigt vad jag ska tycka om "möbelbandet" Hurts och deras längtan till 80-talets New Romantics-våg, men "Wonderful Life" är en rackars effektiv poplåt.

September - 2010 - Spotify

3 kommentarer:

  1. Gav Flowers platta en snabb genomlyssning för ett tag sedan utan att fastna alls. Bingham var en ny trevlig bekantskap och vi har fastnat för samma låtar med Plant och Interpol ser jag. Härligt!

    SvaraRadera
  2. Glömde ju nämna Redtrack, också ny bekantskap. Ruskigt bra!

    SvaraRadera
  3. Flowers låter lite slätstruken till en början, men det finns kvaliteter. Verkar som om vi har samma musikgener, som Kindofblue-Anders brukar säga ; ) Kul att du gillar Redtrack!

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]