Mera sport. Nån som såg Messi - Zaragoza igår? Många tycker att den lille argentinaren är alldeles för egotrippad, däribland en inte helt okänd svensk storspelare, eller åtminstone hans agent. Är man dock i sådan hysterisk målform som Messi är i nu så tycker jag han gör helt rätt. Han lyckas ju nästan med allt! Det andra hattricket i rad plus en fixad straff imponerar stort eftersom det inte var vilka skitmål som helst. Nr 2 var det Maradona-klass på. De som tittade noga såg också att Lionel pekade på Zlatan när det var dags för straffen. En Zlatan som inte ens hans högljudda agent kan påstå inte fick några passningar igår. Vilka mackor han fick och vilka missar! Just det gör Messis överlåtande av straffen ännu större. Han gav Zlatan chansen att reparera intrycket av ett totalt misslyckande. Hade han missat denna straff skulle nog framtiden i Barca inte sett så ljus ut.
Förutom Messi så imponerar laget Barcelona stort. De vinner enkelt trots lite slappt försvarsspel på slutet och trots att man inte har två av världens absolut bästa på planen från start dvs Xavi och Iniesta. När Iniesta kommer in så imponerar han nästan lika mycket som Messi, vilka passningar!

4 kommentarer:

  1. Messi är fullständigt magisk, hoppas också att Zlatan hittar tilbaka till sitt rätta jag. Det är inte lätt att hänga med i svängarna när passningstempot nästan når nirvana. Ibra har det tungt, tungt...tycker faktiskt synd om honom.
    Verkar vara något mer än bara det fotbollsmässiga som inte stämmer.

    SvaraRadera
  2. Mmm, kanske en alltför kaxig agent...
    Tror det går lite i vågor. Messis grymma form kan rimligtvis inte hålla i evighet. När han går ner lite kanske Zlatan går upp.

    SvaraRadera
  3. Missade matchen tyvärr. Men Barcelona är ju ofta en fröjd att se. Håller egentligen på Valencia när det kommer till Spanien men när de inte har med toppstriden att göra håller jag en tumme för Barca - för deras fina lir. Även om det fortfarande svider att de snöpligt snuvade Arsenal på Champions League-segern för några år sedan...och nu ska de visst mötas i kvartsfinalen i CL. :-S Som upplagt för hjärtinfarkt igen.

    SvaraRadera
  4. ...och snacka om delade känslor för en kille som Thierry Henry...

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]