Tiden mellan inläggen har blivit ganska lång den senaste tiden. Har varit mycket att göra. Byggande av altanräcke och trapp, kräftskiva, putsande och fejande inför det stundande partajet, samt veteranfotboll mm. Lyckades i söndags peta (peta och peta, en fräsande projektil var det!) in mitt första veteranmål så gratulationer är på sin plats ;).
Har under sommaren också varit ganska slö med att läsa om och lyssna på ny musik. Färdiga spellistor och gamla godingar har varit det mest bekväma. Grabbarna på Skivgrisen och Malin på Musikfeber har varit desto mer aktiva och har levererat grymma tips den senaste tiden. Kolla deras sidor. Skulle även vilja rekommendera en annan källa till ny bra musik, blalocksirp.com. Josh Blalock levererar varje månad en ypperlig Indie Rock Playlist där jag har hittat många nya spännande band. Kolla sidan och registrera er. Från denna spellista kommer We Were Promised Jetpacks (bara namnet!) med "Conductur"

2 kommentarer:

  1. Ibland finns det andra saker som måste göras Boggen, hem och familj går före allt t.o.m musikupplevelser, hoppas att byggandet inte resulterade i allt för många blånaglar. Jetpacks bjuder på skön indiepop, det finns såna mängder med bra musik att man nästan får klåda..

    Jimmy

    SvaraRadera
  2. Inte en enda blånagel! Helt makalöst! Visst finns det massor. Man skulle lätt kunna leta och hitta nytt och bra 24/7.

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]