Hmm! när jag tittar på min lilla blogg ser jag en klart nedåtgående trend vad gäller antalet inlägg per månad. Kan det bero på det fina vädret? Nja, det regnade ju halva juni och inte blev det mer skrivet för det. Har helt enkelt varit väldigt mycket att göra den senaste tiden. Altaner, midsomrar, fester, jobb och fotbollsmatcher har ställt sig i vägen. Misstänker att det inte blir bättre i juli och augusti, det visar sig.
Dock görs det en hel del bra musik där ute och det känns ibland som om det finns oändliga källor att ösa ur på nätet i form av tips, bloggar, spotifys, lastfms, youtubes och myspaces.

Just nu finns det också en hel del bra fotboll att titta på. U21:ornas seger igår värmde mycket och de var faktiskt bra mycket roligare att titta på än A-landslaget. Tänk om Lagerbäck kunde ha slussat in fler av dessa uppenbara talanger redan nu... Glodde också på Spanien - USA idag och kan tycka att samtidigt som jag var imponerad av amerikanernas taktiskt och kämpamässigt perfekt genomförda match, så är det synd att ett så vackert spelande och underbart tekniskt lag som Spanien ska behöva åka ur, men har man en dålig dag så har man.

6 kommentarer:

 1. En stor portion nonchalans av spanjorerna plus att David Villa o Torres förmodligen tänkte mer på sydafrikanska viner än sitt motstånd. Landon Donovan imponerar dock i USA. Han har det mesta som en definierar en klassspelare.

  SvaraRadera
 2. Firma Villa och Torres såg faktiskt en smula bakfulla ut och att Xavi missar flera gånger under en och samma match hör väl inte till vanligheterna.

  SvaraRadera
 3. Någon skrev en insändare i GP häromdagen, med tesen att "det minsann inte är så lätt att ta steget från U21 till A-landslaget". Som bevis för sin tes hänvisade han till det U21-landslag som Torbjörn Nilsson basade över 2004, och som också gick till semi. Där fanns killar som Oskar Wendt, Kalle Svensson etc. Ingen har lyckats ta klivet menade han. För min del var det bara ytterligare ett bevis på hur Lagerbäck förstör talanger. (Något han gjort i tre raka mästerskap - knappt någon reell talang har under hans tid fått chansen.) Hoppas han inte hinner förstöra Toivonen, Molins, Elmarna och framförallt Marcus Berg innan han lämnar över landslaget.

  SvaraRadera
 4. Kunde inte sagt det bättre själv Anders

  SvaraRadera
 5. Håller helt med. Jag tror på Svennis metod att tidigt slussa in lovande spelare som han gjorde med exempelvis Theo Walcott. Tror också att en ung, hungrig, talangfull och utvilad spelare i nio fall av tio är bättre än en "ärrad veteran" som spelat 70 minuter en match, oavsett dignitet av match och läge i matchen. Så om man bortser från eventuella skador så finns det ju alltid minst tre gånger 20 minuter varje match att slussa in våra
  unga lovande. Tror också att en helt frisk spelare alltid är bättre än en halvskadad. Lagerbäck har ju faktiskt matchat halvskadade spelare vid flera tillfällen.
  Var det förrestän någon som noterade att Marcus Berg knappt drog på munnen när han nätade mot Malta?
  Inte ett jätteviktigt mål men ändå...
  /Soffcoachen

  SvaraRadera
 6. Glädje & Entusiasm är inte riktigt Lagerbäcks "cup of tea".

  SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]