När jag hade deppat en liten stund efter lördagens GUIF-förlust i det som såg ut som en jättefest i Globen (förlåt, Ericsson Globe Arena, menar jag), får man ändå lov att tacka för underhållningen och det faktum att en stor del av eftersnacket handlade om GUIF:s framtid med alla unga lovande. Nästa år då dj-vlar!
Helgen bjöd annars på två grymma fotbollsvinster. Noah inkasserade sin andra raka vinst i sin andra match någonsin för pojkar 01, nästan roligare än att spela själv, vilket jag gjorde på söndagen. Ett gäng gubbar samlades till veteranmatch med blodvite, skrik på domaren och diverse muskelbristningar som följd. En kassaskåpssäker 2-0 vinst bärgade vi och idag, måndag, har jag ont lite varstans!
Måndagen visade sig också innehålla lite oväntad underhållning. Efter en lång arbetsdag kliver man in i hemmet där grabbarnas farmor barnvaktar och det visar sig att tv:n, den relativt nya plattditon, inte längre fungerar. Arvid, 4 år hade bestämt sig för att byta boxerkort. Något han sett storebror fixa vid flera tillfällen. Sagt och gjort tar han ut kortinsatsen, glömmer sedan att sätta tillbaka den innan han stoppar i det önskade kortet. Följden: kortet ramlar ner, in i tv:n och går inte att få ut. Dvs inte med mindre insats än att skruva loss hela bakstycket på nämnda tv, ca 20 skruvar. Alltså skruvmejsel fram! Till saken hör att för ca ett halvår sedan försvann, inte ett, utan två stycken programkort helt spårlöst. Misstankarna och spekulationerna om var dessa kort tagit vägen har varit många. Vi blev förstås tvungna att spärra dessa och beställa nya, naturligtvis mot en liten nätt avgift. Så när alla 20 skruvar är lossade hur många kort trillar ur? Just det, tre stycken! Visst är det härligt med barn!

Dagens låt (som saknade inbäddningsmöjligheter): Bombay Bicycle Club med "Always like this"

http://www.youtube.com/watch?v=Sj-A-XPMnhY

7 kommentarer:

 1. härligt med barn? Hmm....de är små satar som aldrig kan hålla sina fingrar ifrån i princip ingenting:) Min lille pojk har kletat tandkräm i högtalardelen, följden är att den nu ser ut som efter en normal måltid för hans del, dvs kladdi kladdi. Enda skillnaden är att detta kladd inte går att ta bort. Blev så irriterad att jag ringde supporten och frågade om de kunde lösa problemet. Visst kan vi det till en nätt kostnad på endast 2500:-. Hmm...får helt enkelt leva med denna abstrakta målning.

  SvaraRadera
 2. Haha. Ja de är härliga, 90 procent av tiden. Resten av tiden skulle jag inte kalla härlig, förutsatt att man inte är M:et i S/M, snarare terror. Men det går ju över påstås det...

  PS. Synd på Guif. Dom hade ju alingsåsgrisarna i säcken, men tappade allt sista tio. Vad hände? Chokade dom?

  PPS. Skön, somrig låt.

  SvaraRadera
 3. Andreas: En dag när han blir stor, berömd konstnär kan du sälja högtalardelen (till tv:n?)för hiskeliga summor ;)

  Anders: De är egentligen härliga hela tiden, det är ju sådana här stunder man i efterhand garvar åt.
  Tror att GUIF:arna saknade lite rutin, kyla och en riktig kanonskytt, som han Blitzen, eller vad han heter.

  SvaraRadera
 4. Ungar ja...en av mina har på något d***la sätt programmerat stereon så att den går igång var tionde minut. Efter en bra stunds svärande drag vi ut sladden på burken :)
  Visst kommer vi att skratta åt det...men inte just nu. Mr. Daz

  SvaraRadera
 5. Mr Daz: Det är inte lätt när man har svårt för det tekniska... Tur du inte jobbar med något sådant ; )

  SvaraRadera
 6. dj-vlar hade vart ett coolt dj namn. ondskefullt på svenska, och lite lagom svårt ryskt.

  SvaraRadera
 7. Martin: Är det Mr McDoom som kommenterar? Kanske en framtida låttitel, annars? Vet visserligen inte var du hittar det ryska?

  SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]