Efter kvällens match mot Serbien är jag beredd att hålla med om allt (nåja..) ont om Adam. Såg mycket tunn ut i närkamperna och kom hela tiden fel in i situationerna. Kvällens ljuspunkt var dock att Sebastian bevisar att han hör hemma i en svensk startelva. Trots att han tappade, som alla andra blågula, i andra, visar han upp en vilja och ett kunnande som gör att han är klasser bättre än någon annan svensk mittfältare just nu. (Och det säger jag inte bara för att jag bor i Eskilstuna...men det påverkar ; ) ) Man får väl hoppas på att detta var ett dåligt genrep som ger ett lyckat resultat mot di danske i juni.

8 kommentarer:

 1. bara att inse, Sverige är inte bättre än så här. :-) //finnen

  SvaraRadera
 2. såg själv inte kampen mot serbien dock så är det glädjande att sebastian visar att han skall starta i ett svenskt landslag. Han har klass och kunnande och dessutom en arbetskapacitet som få. Ytterligare ett plus är en brilijant högerfot som kommer till sin rätt i vilket fast situation som helst. Elm o Seb är framtidens svenska mittfält!

  SvaraRadera
 3. Finnen: jag vet vem du är och plockar dig nästa innebandymatch ; ) ...och jo, Sverige är mycket bättre än så här!

  Andreas A: Sagt av en Kalmarit...; )Seb var klart bästa svensk. Elm höjde väl inte sina aktier i den här matchen direkt, men han hade heller ingen lätt uppgift. Bra dock att han är med och lär. Undrar förrestän varför inte någon annan målvakt fick chansen?

  SvaraRadera
 4. Boggen: Du vet inte vem jag är men rykterna säger att du lika kass i innebendy (och pingis) som Sverige är i fotboll. //finnen

  SvaraRadera
 5. Innebendy har jag aldrig spelat men har väl tunnlat en och annan säl i innebandy...

  SvaraRadera
 6. Rasmus Elm menade jag och han var väl inte med matchen mot serbien?

  SvaraRadera
 7. Nej, Elmarna är väl skapliga allihop, men behöver väl alla mer erfarenheter av internationellt spel.

  SvaraRadera
 8. Adam kan nog bli bra (han är ju blåvit, hmpf), när han blivit kvitt de värsta internationella barnsjukdomarna.

  SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]