Tja, vad ska man säga... 0-0, ingen dålig insats av de blågula. Vi saknade dock spetsen vid namn Ibrahimovic. Tycker ändå att det verkar som om kollektivet höjer sig när den stora stjärnan saknas. De första 5 minutrarna var vi riktigt bra. Tyvärr saknar vi den där riktiga mittfältsstrategen. Varken Anders eller Kim var särskilt lyckade idag, frågan är om Anders överhuvudtaget kommer tillbaka när andra friska, yngre alternativ finns tillgängliga. Försvaret var bra Majstorovic en klippa och Mellberg har höjt sig sen han kom till Juve. Ingen dålig insats heller av chocken Adam.
Yttermittfältsplatserna verkar vara de svåraste att besätta. Tyckte både Elm och Holmén gjorde bra insatser men hade ändå velat sett mer av både Sebastian och Chippen.
Nu blir det två rysare mot Danmark. Vi får nog hoppas på en publikinsats som senast ; )

7 kommentarer:

 1. Jag tyckte det var en kanonmatch...spänning och möjligheter ända till slutet :) Mr Daz

  SvaraRadera
 2. Jag anar en viss ironi, Mr Daz.

  SvaraRadera
 3. Lite ironi var det nog...men jag tyckte matchen var underhållande. Sverige är genuint duktiga på att hålla tätt och leverera resultat. Sedan blir det ju aldrig några klang och jubelföreställningar men va då....tar vi oss till VM igen är det ju bra ;) Mr Daz

  SvaraRadera
 4. Håller med. Klang och jubel blir det nog bara om Zlatan kunde lyckas lika bra i blågult som i Inter, men då krävs nog åtminstone en ite mer kreativ framspelare.

  SvaraRadera
 5. Adam tyckte jag var ganska osäker mest hela matchen, dock så gör Sverige sammantaget en helgjuten insats försvarsmässigt. Isak i målet plus våra mittbackar gör prestationer på absolut högsta nivå. Lagerbäck vet vad han håller på med åtminstone när det gäller kvalsammanhang:)

  SvaraRadera
 6. För att göra sin riktiga debut i A-landslaget och göra det mot killar som Ronaldo och kompani tycker jag inte man kan klaga på Adam.

  SvaraRadera
 7. Hade jag varit lagerbäck så skulle jag bytt ut Adam efter första halvlek. Han gick bort sig ett par gånger och darrade vilket portugiserna märke och i mitt tycke utnyttjade men som lyckligtvis inte resulterade. Men visst hans första viktiga och riktiga landskamp och med Ronaldo mot sig så ok då:). Dock så är det ganska märkligt hur Sverige höjer sig när Zlatan inte är med. Det svenska kollektivet är stark och det blir tydligen starkare när Ibra inte är med?!

  SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]