...men det går. Det snart 40-åriga kroppen protesterade morse mot vad det igår 20-åriga huvudet höll på med på lördagen (se föregående inlägg). Tvungen att trösta mig med något riktigt bra som nog också borde ha varit med på årsbästalistan, nämligen Peter Bruntnell, en britt som gör mycket lyssningsvärd americana. Har följt honom ett tag, dock verkar hans senaste plattor inte haft någon distribution här i Sverige. 2008 års "Murder of Crows" är riktigt bra. Från den kommer "False Start".
3 kommentarer:

 1. Bra musik igen, som jag naturligtvis också har missat. Tackar för tipset.
  Själv spelade jag inomhusfotboll igår och känner mig idag märkligt fri från kroppsliga besvär. Kan bero på att jag som jävligt snar 40-åring, till slut, efter multipla ryggskott och muskelbristningar, lärt mig spela fotboll som den äldre farbror jag är. Med andra ord: tomtesteg, långsamma vridningar och vändningar (helst inga alls) och absolut inga inga vristskott.

  SvaraRadera
 2. Att vara runt 40 men i stundens underbara hetta tro att man är 20, och betala priset dagen efter, är något jag känner igen allt för väl...

  SvaraRadera
 3. Anders: Tomtesteg! Jo, jag kanske också tog tomtesteg, det får nog andra bedöma, men det kändes som om man var lika "på" som när man vara tjugo.

  Herman: ..och inte bara när det gäller fotboll kanske....?

  SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]