Nu, kl 20.45 börjar det kännas ok igen efter gårdagens skiva. Tack Anders och Helene för det! ; ) ...och naturligtvis för en kanonfest!
Har även efter dagens uppvaknande hunnit med ett IKEA-besök vilket jag själv tycker är starkt gjort med tanke på gårdagens intag av både brandbilar och annat smått och gott samt det faktum att julhandeln dragit igång på allvar. Har tröstat mig med att lyssna på Eldkvarns senaste. Detta fenomen inom svensk rock som bara tuffar på. Plura och grabbarna har haft både toppar och dalar i karriären men har i mina öron aldrig varit riktigt dåliga. Att lyssna på
"Hunger Hotell" är som att träffa en gammal bekant man verkligen tycker om och just detta är ofta känslan med Eldkvarns plattor. Det är tryggt, snyggt och säkert. Inga stora överraskningar eller omvälvande förändringar, men ibland är det just så man vill ha det och då kan man alltid återvända till sitt Eldkvarn. Har många gamla goda minnen av bandet och dess musik. Idag tillägnar jag denna klassiker till Mattias och Ulrika.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bottom Ad [Post Page]