The Glorias debuterar med snygg pop som i mina öron landar nånstans mittemellan Sahara Hotnights och The Pierces Fleetwood Mac-influenser. Här är "Stupid situation"


2 kommentarer:

  1. Hur många The Glorias finns det egentligen?Finns det inte ett kontinentalt band sedan tidigare med detta namn?Byt snabbt isf.Ni Bodens Glorias är för mig som gammal 60-talsrockare uppfriskande och faktiskt riktigt bra.Jag var med när Beatles kom till Sverige och de var förband!! till Jerry Williams.Beatlarna gjorde sin första utlandsturne till just Sverige.John Lennon berättade att när de presenterades hemma i UK sa man :"And here are The Beatles direct from Hamburg".John:"So they thought we vere a German band you know."Ni har framtiden för er,och jag hoppas att Ni blir lika framgångsrika som Baskery fd=Slaptones minus pappa Jan-Åke Bonsesson från Båtskärsnäs(Baskeri på Kalixmål)

    SvaraRadera
  2. Beatles förband till Jerry! Han är underskattad den käre Fernström! Bandnamn kan ju faktiskt återanvändas, men ibland blir det förvirrande. Tack för anekdoten Anonym!

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]