Efter en veckas kuskande till Göteborg, Malmö och Karlskrona är jag åter hemma. Dock en och en halv vecka kvar på semestern, så jag säger som kvällstidningarna, nu kommer medelhavsvärmen!
I Karlskrona fick jag tips om Caj Karlsson, en sångare och låtskrivare någonstans mitt emellan Lars Demian och Plura. Hade inte hört talas om honom tidigare, men han har tydligen hållit på ett tag. Låter riktigt hyfsat, när man är på det humöret. Kolla Caj på Spotify

2 kommentarer:

  1. Det var som atan....har inte boggen hört Caj?:)
    Spelar titt som tätt i Kalmar...dock så har jag inte haft tillfälle att se honom. Vidare så han spelat på katrineholms visfestival i år, endast 6 mil från tunan:) Skall nämnas att jag har en god vän vars far är eldsjälen/arrangören till denna mysiga festival. Har varit med och hjälp till ett par år på denna tillställning och fått förmånen att träffa kufar som bl.a Lasse Tennander & Ola Magnell. Intressanta människor minst sagt:)

    SvaraRadera
  2. Inte så ofta man ger sig in i den svenska vispopsingersongwritertrubadurmyllan men jag brukar alltid lyssna på rekommendationer. Har aldrig varit på K-holms festivalen. Du får se till att pusha för den nästa år så kanske jag går.

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]