Det dyker faktiskt upp en hel del kvalitetsmusik under dessa underliga tider. Några förtjänar lite extra uppmärksamhet och kommer att spelas flitigt framöver. 

Allas vår Håkan kanske inte behöver mer uppmärksamhet än den han får men faktiskt tycker jag att "Rampljus Vol.1" är riktigt bra, med låtar som "Vägen med regnbågen över" och "Bit dig i läppen" befäster han verkligen sin ställning på den svenska rock och popscenen. Ullevi hade varit maffigt i år också om det blivit av.


Woods har jag tjatat om flera gånger tidigare på denna blogg och jag fortsätter. Nya "Strange to explain" är inte så svår att förklara faktiskt. Ypperlig poprock med, ibland, folk, country, mariachi eller andra genrer som krydda och som trots att den liknar tidigare släpp från bandet ändå utvecklas och hela tiden växer.


Ten Fé har figurerat på lite spellistor tidigare här och den oemotståndliga "Superrich" var med på förra årets årsbästalista. Albumet "Future Perfekt, Present Tense" är också från förra året men det missade jag då. Snygga, luftiga popmelodier som både växer och håller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bottom Ad [Post Page]