Hiss:Många serier nu. Svenska "Innan vi dör" förtjänar alla hyllningar. Hoppas att vi får en bra avslutning och så småningom också en fortsättning. Kanske är Adam Pålsson för het på marknaden för en andra säsong, med Ted Gärdestads-filmen och förmodligen andra stora projekt på gång. Men man kan ju hoppas."Bonusfamiljen" är en annan svensk med hög klass. Som ett uppgraderat Solsidan, fast mer nära verkligheten. Fantastiska skådisar i alla roller. Norska "Valkyrien" håller också hög klass och kryper lite under skinnet på en med en oro om att det som spelas upp kanske redan är en verklighet.

Amerikanska "Mad Dogs" (Viaplay), gjord efter en brittisk förlaga. Den brittiska gick på Svt för ett par år sedan och var både spännande och mycket rolig. Hoppas att amerikanerna klarar att förvalta detta. Verkar lovande efter ett avsnitt

Diss:

Tittade på ett avsnitt av Netflix "Frontier" som utspelar sig i pälsjägarland och frihetskrigets amerika. Tyvärr kändes den inte som något jag tittar vidare på. Lite för träiga rollfigurer och lite för klicheartad handling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bottom Ad [Post Page]