Efter ett litet uppehåll i bloggandet på grund av jobb, fint väder och snor vill jag nu önska en glad påsk och leverera ett gott ägg.

Sune och Sharin, danskarna i Raveonettes med skivomslag som liknar gamla B-filmsaffischer och ett sound som lyckas få ihop en blandning av Jesus & Mary Chain och surfrock som säg, Dick Dale. Underbart!

En av förra årets bästa skivor (2:a på Boggtoppen) var "Oracular Spectacular" med MGMT och när jag nu har lyssnat mer och mer på hela denna skiva upptäckte jag en ny favorit i "Of moons, birds and monsters"

Canadian Invasion har jag inte helt tagit till mig men de låter onekligen intressanta och jag ska lyssna mer på dem.

"Traditions" med The Hush Now är en mycket trevlig bekantskap och som faktiskt påminner om 90-talsindie och Popsicle!

Adam Ezra Group, ett band som vunnit en sorts nätomröstning på en site som heter "Pick the band" , visar att det finns hopp om god smak, även om just "Pick the band" verkar innehålla en hel del för mycket Emo

Iglu & Hartly med "Violent and Young" är en så där låt som man har hört någonstans men inte kan placera eller namnge varken titel eller artist på. Möjligen är detta en onehitwonder/landsplåga/"konsumtionslåt" men just nu svänger det.

The Whispertown 2000, Jenny Lewis och Conor Oberst favoritband låter också riktigt intressant.

Är väl inte så uppdaterad (snarare daterad) när det gäller modern RnB men hörde Robin Thicke´s röst på Sambons Spotify, trodde det var en svart kille, men det var ju blue-eyed soul i klass med Jamie Lidell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bottom Ad [Post Page]