Nya Depeche Mode finns nu ute på Spotify och säga vad man vill om "gamlingarna" men måste nog tycka att de är det band av "80-talsjättarna" som hållt formen bäst. Nya "Sounds of the universe" är ytterligare en i raden av välljudande DM-plattor. Alla låtar har väl inte satt sig än och singeln "Wrong" sticker ut som just singel eller "hit".
Kul att se att Vandaveers "Grace and Speed" nu också finns på Spotify. Undrar om sökningar efter en viss grupp genererar någon sorts logg/prioriteringslista över vad som ska plockas med i Spotifys musikilbliotek? "Grace and Speed" är en riktigt bra platta som ni inte får missa. Favoritlåtar hittills är "Marianne, you´ve done it now" och "The streets is full of creeps"

3 kommentarer:

  1. Jag inhandlade ett ex av DM:s nya direkt...och precis som du säger så levererar dom fortfarande. Jag tycker tom att det är bättre än på många år. Soundet tar ett steg tillbaka mot det ursprung man föll för i början av 80-talet. Det rockiga står mer i skuggan av de DM-specifika blippar och allsköns konstiga ljud som skapat just deras genre. Jag har lyssnat i bilen och har ertappat mig själv att flera gånger sänka ljudet på stereon för att lyssna om det är bilen som låter....men så är det ju inte! Depeche is back......again! Mr Daz

    SvaraRadera
  2. En depeche-bil, inte illa ;)Annars är jag rätt förtjust i mixen av deras rockigare sidor tillsammans med de "DM-specifika blipparna", som exempelvis i "Personal Jesus" och nya "Wrong". De är ju riktigt rockiga.

    SvaraRadera
  3. Hoppas du inte missförstod mig....jag gillar ju allt dom gjort men när folk frågar vilka favoritlåtar jag har så blir det ju inte låtarna av senare årgång. Dom två du nämner ovan är ju kanon!!! Mr Daz

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]