Jaha, så kommer man att ha ont imorgon. Gjorde årets första träningspass idag. Innomhusfotboll med gubbgänget (där man tyvärr inte är yngst...). Förutom att kondisen var i botten, bollkontrollen och passningsspelet var uselt, så gick det jättebra ; ) Innebär naturligtvis att det kommer att göra ont i hela kroppen imorgon, så det blir en stillsam söndag. Kanske bygga lite med grabbarnas miljontals legobitar som av någon anledning alltid ligger på golvet istället för i de av mor och far fint uppställda lådor som finns. Nåja, det används ju i allafall. Kanske kolla på en bra film också. Läste precis ut "Flyga Drake", vilken varmt rekommenderas, men har inte sett filmen baserad på denna än.

2 kommentarer:

  1. Filmen e helt ok...bör ses. Givetvis inte lika bra som boken. Lira med grabbarna kan vara lika med döden, har som tur var insett mina begränsningar och tackar numera nej till sådana aktiviteter. Grymm årslista föresten, riktigt imponerad.

    SvaraRadera
  2. Tack Gonzo! Vet inte om jag någonsin sett en film som överträffar boken, men det är alltid intressant och se hur andra tolkar det man själv har en viss uppfattning om.
    Om det inte vore så förbaskat roligt med fotbollen så...men det slutar väl med rullstol en dag ; )

    SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]