Håller på att sätta ihop en låtlista till nyårsfirandet i Tuna på Spotify, så deltagarna till festen har chansen att lämna sina requests nu. Absolut inget annat än denna lista kommer att spelas ; ) (Max en Markoolio, Stefan. Jag gillar The Who Johan men inte hela kvällen! ... och Rainbow får vi nog spela när vi är själva Mattias.)

I samband med detta tänkte jag lotta ut en Spotify-inbjudan till de av mina (tyvärr få) trogna läsare som ännu inte har tillgång till denna tjänst (och som vill ha den!). För att vinna måste man, förutom att klara av att publicera en kommentar till det här inlägget ; ) också kunna svara på denna fråga:

Vilket stort svenskt band premiärspelade på Hultsfred i öltältet(!) samma dag som ett annat band från från samma ort spelade på en större scen vid samma festival? Den var inte lätt va? Ledtråd, året var 1994 och de flesta vet varifrån jag kommer...

8 kommentarer:

 1. kent, oasis:)

  Vad gäller mixen till nyår så kommer här 3 dansanta låtar från Kalmar; Alicia Keys "No One", Otis Redding "Mr. Pitiful", Stevie wonder "Higher ground"
  Har förövrigt spotify så även jag kan lyssna mixtapes från dig.

  SvaraRadera
 2. Men, Andreas! Då ska du ju inte gissa! Kanske var lite väl lätt, men ingen annan har ju svarat. Visst var det Kent som spelade i öltältet samma dag som Yvonne gjorde ett bejublat framträdande på dansbanan (?), där alla verkligen dansade! Just då var Yvonne betydligt större än Kent. Såg inte Kent då men shakade till DeLaCour och grabbarna. Verkar som om de flesta är nöjda med att jag håller i spellistan (för jag räknar ju med att alla läser bloggen varje dag ; ))Tar väl med dina requests, Andreas även om de var menade för dem som kommer, eller kommer ni? I så fall är ni hjärtligt välkomna. Eftersom Andreas redan har Spotify så får jag väl ställa ytterligare en fråga: Hultsfred 1994 var en riktig höjdarfestival med bland annat Oasis första sverigespelning, Primal Scream, Blur mfl, men vilket stort hårdrocksband spelade på Hawaiiscenen detta år?

  SvaraRadera
 3. ...för övrigt gör Yvonne en combackspelning i sommar med anledning av Tunas 300-års jubileum, kan vara nåt kanske!

  SvaraRadera
 4. ...och så var den tävlingen avgjord. Herr SvD säger att han inte kan skriva kommentarer från din arbetsplats, men eftersom han svarade rätt på båda frågorna så vinner han. Rätt svar på andra frågan är naturligtvis Motörhead, som spelade riktigt högt!

  SvaraRadera
 5. När jag gick ut 9:an så åkte jag till Hultsfred första gången och nog spelade Motörhead mycket och våldsamt högt. Samma år så var det ett annat band som också ville göra en döv nämligen Union_Carbide Productions.

  SvaraRadera
 6. Spelade UCP på Hultsfred 94!? Det missade jag! Såg dock mycket annat bra som Lloyd Cole, Auteurs och ovan nämnda. Man kan inte hinna se allt på en så stor festival...

  SvaraRadera
 7. nej de spelade inte 94...tror nog det var -89

  SvaraRadera
 8. Thx...jag uppskattar min inbjudan. Satt igår och tittade mig omkring och inser nog att Spotify är toppen. Det finns näst intill allt jag kan komma på....hittade en småtrevlig version av "Smells like teen spirit" med Patti Smith. Mr Daz

  SvaraRadera

Bottom Ad [Post Page]